Rreth Nesh

Skrap 2007 kompania e riciklimit e cila operon në tregun Shqiptar që nga viti 2015.

Ne jemi riciklues të plastikës dhe metaleve në Shqipëri, për riciklimin e plotë dhe menaxhimin e mbetjeve.

Ne jemi ekspertë për të ndihmuar bizneset të marrin vlerën më të mirë nga riciklimi i tyre duke zbatuar shërbime që ofrojnë më pak kosto, më pak mbetje dhe më pak kompleksitet.

Lëndët e para të saj të ricikluara u shiten fabrikave të metaleve, fabrikave të plastikës dhe klientëve të tjerë për t’u përdorur në prodhimin e produkteve të reja.

Klienti dhe besueshmëria ndaj tij, përkushtimi, korrektësia dhe serioziteti janë shoqëruese të përditshmërisë sonë.

Kompania është zhvilluar me objektiva ambicioze edhe në aspektin social të biznesit, duke bërë të mundur punësimin e dhjetëra punonjësve si edhe duke kontribuar në mbarëvajtjen dhe higjenën e ambienteve sociale.

Qëllimi është gjithmonë të optimizojmë menaxhimin e mbetjeve të klientëve tanë në nivel lokal dhe të përsosim sa më shumë materiale që të jetë e mundur përmes klasifikimit, përpunimit dhe logjistikës efikase.