SKRAP 2007 Pikë grumbullimi për Materiale Plastike dhe Skrapi SH.P.K Shërbimet Tona SKRAP 2007 Pikë grumbullimi për Materiale Plastike dhe Skrapi SH.P.K Shërbimet Tona SKRAP 2007 Pikë grumbullimi për Materiale Plastike dhe Skrapi SH.P.K Shërbimet Tona

Riciklim

Grumbullim, përpunimin, tregtimin e skrapeve, metaleve me ngjyrë, mineraleve dhe mbetjeve plastike.

Tregti ndërkombëtare

Transport , Importin - Eksport-in e skrapeve, metaleve me ngjyrë, mineraleve dhe mbetjeve plastike.

Transport

Transport dhe statcion transferimi i mbetjeve te skrapeve, plastikave dhe mbetjeve jo te rrezikshme.

Rreth Nesh

Skrap 2007 kompania e riciklimit e cila operon në tregun Shqiptar prej 15 vjetësh.

Ne jemi riciklues të plastikës dhe metaleve në Shqipëri, për riciklimin e plotë dhe menaxhimin e mbetjeve.

Ne jemi ekspertë për të ndihmuar bizneset të marrin vlerën më të mirë nga riciklimi i tyre duke zbatuar shërbime që ofrojnë më pak kosto, më pak mbetje dhe më pak kompleksitet.

E lançuar para 15 vitesh në tregun shqiptar, sot, është një nga sipërmarrjet më të rëndësishme në fushën e grumbullimit të metaleve të ndryshme dhe trajtimit të mbetjeve të riciklueshme, të tilla si hekur, metale me ngjyrë/pa ngjyrë, plastikë, bakër etj.

WhatsApp Image 2022-03-01 at 8.58.18 AM (2)

Sherbimet Tona

GRUMBULLIM

PËRPUNIM

IMPORT – EKSPORT

TRANSPORT DHE STATCION TRANSFERIMI

ÇREGJISTRIMI I MAKINAVE

ÇMONTIM I MBETJEVE NGA MOTORET E MAKINAVE

15
+

Vite Eksperiencë

10
+

Artikuj

50
+

Punonjës

30
+

Makineri

Na Kontaktoni

    Na Kontaktoni

    Adresa : Rruga "Vangjel Noti" , Laprake & Rruga "Jordan Misja" , Tirane, Shqiperi
    Telefon : +355 67 203 6326
    Email: info@skrap2007.al